Zit je ergens mee?

Voor kinderen

Ben je weleens gepest in de turnles? Of is er iets vervelends gebeurd waar je graag over wil praten? Weet je niet zo goed aan wie je het kunt vertellen? Bij Vlug & Vaardig Osdorp hebben wij een vertrouwenscontactpersoon: Annette. Haar kun je mailen als je even niet weet hoe je je probleem kunt oplossen.

Voor ouders

Vlug en Vaardig Osdorp is aangesloten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en wij hanteren dus, net als alle andere aangesloten turn- en gymnastiekverenigingen, de gedragsregels van het NOC*NSF. Dit omdat we het belangrijk vinden dat sporters veilig kunnen sporten. Hier staan onze gedragsregels op een rijtje.

Met ingang van 1 juli 2020 heeft Vlug & Vaardig Osdorp een vertrouwenscontactpersoon in de persoon van Annette Dekker. U kunt met Annette contact opnemen over vertrouwelijke zaken of vragen op het gebied van onveiligheid, pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, enz. die zich op de club voordoen. Natuurlijk kunt u zich hiervoor ook rechtstreeks tot de lesgever of het bestuur wenden en dat ligt ook vaak meer voor de hand, maar als dat lastig is, kunt u dus ook met Annette overleggen. Gaat het inhoudelijk over turnen of over organisatorische zaken, dan zullen uw vragen of klachten ook eerder bij de lesgever of het bestuur thuishoren.

Bij ons aaannamebeleid van trainers, assistenten en vrijwilligers houden wij altijd rekening met de regels voor een veilig sportklimaat. hier vind u de regels omtrent ons aannamebeleid. U kunt deze ook vinden op de pagina vacatures.

Annette Dekker

Is docente (bedrijfs)economie op een middelbare school en tevens ondernemer op het gebied van administratieve en fiscale zaken. Tijdens haar studie heeft Annette trainingen gevolgd op het gebied van communicatie en pedagogiek met kinderen o.a. omgaan met kinderen die gepest worden of pesten.

Annette is de moeder van oud-turnster en lesgever Ayla Luiten.

Annette is te bereiken via  vertrouwenspersoon@annettedekker.nl


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK