V&V Osdorp heeft twee zomerkampen:

1. Ons eigen V&V Osdorp kamp: 25 euro per kind. Het weekend vindt plaats op 22 en 23 juni 2019. 

Zaterdag 22 juni rond 10 uur starten, 1 overnachting en zondag 23 juni rond 16 uur weer naar huis.

 

Dit kamp is ons eigen kamp. Dit organiseren we helemaal zelf. We huren een eigen jeugdhonk in Amstelveen. Onze eigen begeleiders gaan mee. Kinderen vanaf 7 jaar die lid zijn van onze vereniging kunnen inschrijven. We spelen levend stratego, doen een zeskamp en nog andere spellen. Tussendoor speel je op het prachtige terrein rondom het honk waar je in echte bomen kan klimmen en over echte slootjes kan slingeren.
We gaan altijd een keer zwemmen in de Meerkamp, we hebben 's avonds een kampvuur en slapen met zijn allen in de grote ruimte. 's Avonds kijken we in de slaapzakken een leuke film op het grote doek.

Heb je zin om mee te gaan schrijf je dan in bij vlugenvaardigosdorp@gmail.com en maak 25 euro over naar onze rekening. Via deze link kunt u het inschrijfformulier downloaden. 

2. KNGU zomerkamp in de bossen van Beekbergen

van zondag  t/m  zaterdag  +/- 150 euro per kind

De KNGU Zomerkampen organiseert in de bossen van Beekbergen elke zomer zomerkampen voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. Zo’n halve of hele week kamp staat in het teken van plezier, dansen, zingen, gymmen, rennen, vliegen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer! 
Nieuwsgierig? Op de site www.zoka.nl kun je de weekverslagen en foto's van de afgelopen zomer bekijken. 

Vanuit Vlug en Vaardig is het nu ook mogelijk om je op te geven voor zomerkamp en wel in de eerste week van de schoolvakantie. De kinderen van 6 t/m 8 jaar (de Sjoka’s) gaan een halve week, van zondag 6 t/m woensdag 9 juli. Daarna heb je de Joka’s (8-10jr), de Tika’s (10-12jr), de Mika’s (12-15jr) en de Ouka’s (15-18jr) die allemaal de hele week op kamp gaan, van zondag 6 t/m zaterdag 12 juli. We hebben deze week gekozen, om als vereniging in dezelfde week te gaan, maar je kunt individueel ook kiezen voor een andere week.

De kosten voor de Sjoka’s zijn € 80 per kind (halve week), voor de Joka’s en Tika’s € 150,- per kind en voor de Mika’s en Ouka’s € 160,- per kind.

Ook vriendjes of vriendinnetjes die niet op turnen zitten, kunnen mee op kamp.

Lijkt dit je leuk? Geef je dan snel op bij Petra Sloot, petrasloot13@kpnplanet.nl of via telefoonnr. 020 682 4840.

Kijk ook eens op youtube: “KNGU Zomerkampen Promo Video”!


Vlug en Vaardig Osdorp