CORONA

Onderstaande informatie is vermeld in de mail naar alle leden op 21 april 2020. Ben je lid van Vlug en Vaardig Osdorp en heb je geen mail gehad met corona updates? Mail dan naar vlugenvaardigosdorp@gmail.com

 

Vooruitzichten activiteiten

Vooralsnog zijn alle gymzalen dicht en kunnen de reguliere lessen niet doorgaan. Ook zijn alle activiteiten vanuit het KNGU afgezegd tot het einde van dit seizoen.

Wij hebben ook besloten om onze jaarlijkse evenementen af te zeggen, dus kamp en de onderlinge wedstrijden gaan helaas niet door. Naar aanleiding van de ontwikkelingen zullen deze evenementen wellicht later ingehaald kunnen worden.


In en om je huis turnen

Er zijn veel initiatieven van verschillende sportclubs die online lessen aanbieden. Ook wij zetten elke week een nieuw filmpje op youtube. Dit zijn turnfilmpjes met opdrachten die je in of om je huis kunt uitvoeren. Volg ons op facebook, instagram en abonneer op onze youtube kanaal om up to date te blijven.

Facebook: https://www.facebook.com/Vlugenvaardigosdorp/

Instagram: https://www.instagram.com/vlug_en_vaardig_osdorp/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2-a4TfGb9K8rlSNWAndmkQ?view_as=subscriber

Ben je zelf bezig? Maak een leuke foto of filmpje en stuur het naar ons!

 

Vrijwilligers

We zijn een kleine vereniging met een klein bestuur en een nog kleiner vrijwilligersgroep. Vele handen maken licht werk. Vanaf aankomend seizoen stopt onze trainster Eunetta met de ledenadministratie en we zijn hard op zoek naar iemand die deze taken wilt overnemen of een deel ervan. Gemiddeld kost dit 3 uur per maand. Wil je een deel ervan overnemen? Mail ons dan. Zie je dit niet zitten, maar wil je wel een helpende hand bieden? Mail ons dan ook gerust!

 

Seizoen 2020-2021

Wij gaan ervan uit dat we in september weer kunnen starten met het nieuwe seizoen. Ter compensatie zullen wij de verloren lessen deels vergoeden door een aantal maanden niet te factureren. Hoeveel maanden dat zijn, hangt af van de ontwikkelingen. 

Onze oud leden hoefden tot heden niet de KNGU bondscontributie te betalen. Dit betaalden wij 4 jaar lang. Dit kunnen wij helaas niet meer blijven doen, dus de contributie wordt voor jullie ook per aankomend seizoen €151,40 voor een heel seizoen (€130,- contibutie + €21,40 KNGU bondscontributie).

Let op! Uitschrijven dient voor 31 mei te gebeuren.
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK