Contributie:
De contributie en de lidmaatschapskosten van de KNGU dienen per jaar vooruit betaald te worden. U ontvangt hiervoor een nota bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Nieuwe leden ontvangen na inschrijving van onze leden secretaris een inschrijf bevestiging met een nota met daarop de resterende contributie tot het einde van het seizoen. Voor nieuwe leden bedragen de eenmalige inschrijfkosten € 10,00.

De contributie bedragen hieronder zijn exclusief de verplichte lidmaatschapskosten van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Deze lidmaatschapskosten bedragen voor leden tot 16 jaar € 21,40 en voor leden vanaf 16 jaar € 26,20 per seizoen. De lidmaatschapskosten van de KNGU worden per jaar geindexeerd. 

Indien betaling ineens bezwaarlijk is, kan dit in overleg geregeld worden. Wij brengen hiervoor € 10,00 in rekening. U moet hiervoor wel beschikken over een bank of girorekening.

Turnafdeling:  Lesduur

Contributie*

Jeugdleden tot en met 15 jaar 60 minuten 130.00 euro
Jeugdleden tot en met 15 jaar 90 minuten 195.00 euro
Leden vanaf 16 jaar 60 minuten 130.00 euro
Deelname aan KNGU wedstrijden per seizoen eenmalig   10.00 euro
Deelname aan KNGU wedstrijd per wedstrijd     6.00 euro
Dansafdeling:
Jeugdleden tot en met 15 jaar 60 minuten 130.00 euro

Gymnastiekafdeling:

Ontspanningsgymnastiek dames:

 

60 minuten


130.00 euro

* Contributie exclusief lidmaatschapskosten KNGU

                                                                              
Opzeggen van lidmaatschap:
Het lidmaatschap eindigt op 30 juni en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengt tenzij u schriftelijk bij het ledensecretariaat het lidmaatschap voor 31 mei heeft opgezegd. Indien u niet tijdig heeft opgezegd bent u de contributie voor het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd. Bij opzegging vòòr 31 mei zal geen restitutie van contributie plaatsvinden.
Bij automatische betaling moet u zelf aan uw  bank de opdracht geven om deze te stoppen!                                  


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK