Dans eindvoorstelling 'Inside Out' 19-06-2016

Naast onze verschillende turnlessen hebben we ook 2 dansgroepen. Wij waren tot 2 jaar geleden de enige turnvereniging uit Amsterdam met een dans afdeling. Onze groepen lopen goed en we zien onze dansers heel erg groeien qua niveau en muzikaliteit. Onze dansdocent organiseerde de laatste 2 jaar een danswedstrijd voor onze dansers en andere kinderen uit de buurt. Dit jaar kwam Eunetta op het idee om een eindvoorstelling te organiseren samen met alle turnverenigingen van Amsterdam die ook een dansafdeling hebben. Dit zijn naast ons ook K.D.O. en S.V. Vriendschap. Zij waren direct dol enthousiast om mee te doen aan deze eindvoorstelling. Dus Eunetta ging aan de slag met organiseren!

Op 19 juni kwamen de kinderen super zenuwachtig binnengedruppeld en werden begeleid naar hun kleedkamer. We hadden 2 uur de tijd om aan te kleden, te schminken, haren te doen, te lunchen en de doorloop te doen. Alle deelnemers en vrijwilligers waren verrassent genoeg 14:25uur klaar om het publiek te onvangen. Al snel liep de theaterzaal vol en konden we beginnen. Onze kinderen deden het zo goed! Elke groep moest 2x een dansje doen en op het eind was de finaledans. Ze waren zo zenuwachtig! Ondanks hun zenuwen zag het er super uit! Ik zeg: volgend jaar weer!

De foto's kun je op onderstaande link bekijken!
http://myalbum.com/album/fC2EgGOlAyZo

 

V&V kamp 11 en 12 juni 2016

*Zucht* 3 weekenden verder heb ik eindelijk de tijd om jullie te vertellen hoe leuk onze kamp was. Zaterdag ochtend kwamen de kinderen binnendruppelen en ze voelden zich gelijk thuis. Natuurlijk werd de beruchte klimboom direct beklommen. Andere kinderen gingen de omgeving verkennen en kinderen die aankwammen werden enthousiast begroet door hun vriendinnetjes. Eerst even lunchen en daarna liepen (ja LIEPEN) we naar het Meerkamp. Daar aangekomen rende iedereen enthousiast naar het buitenbad.. Ja je kunt het wel raden, met dezelfde snelheid rende iedereen ook weer naar binnen! De kinderen vermaakte zich prima. Hylke en Eunetta waren in het water met de kids. Robin hield aan de zijkant het overzicht. Annette had al een duik in het buitenbad genomen en ja onze Giuseppe kon natuurlijk niet thuis komen zonder verhaal over hoe snel hij 30 baantjes heeft gezwommen. Nadat we omgekleed waren en we een groepsfoto hebben gemaakt, aten we nog een ijsje en gingen we met de bus naar de accomodatie.
Daar aangekomen even rusten en daarna avond eten. Na het avond eten maakten we ons klaar voor de V&V Got Talent. Dàt was genieten zeg. De kinderen waren super creatief, we hebben turnacts, goochelacts, dans acts en playback act gezien. De winnaars van de V&V Got Talent 2016 waren *trommelgeroffel* Sil en Hanna! Op naar het vuurkamp. Kinderen konden daar een griezelverhaal vertellen, raadsel stellen en moppen vertellen. Natuurlijk aten we ook mashmallows.
Alsof het niet laat genoeg was keken we na het vuurkamp met zijn alle een prachtige film af (3/4 sliep al bij de voorfilmpjes).

Zondag ochtend lekker ontbeten en door naar de 6-kamp. We kunnen met volle overtuiging zeggen dat we een sportieve club zijn met sportieve leden! Iedereen deed elk spel met enthousiastme en doorzettingsvermogen. De foto's zeggen genoeg. Danielle was er zondag ook bij! Na lunch deden we nog een paar keer levend stratego en voordat we het wisten kwamen de ouders binnengewandeld om hun kin(deren) op te halen.

Wij kijken met een voldaan gevoel terug naar de V&V kamp 2016!

Klik op de link hieronder om naar het fotoalbum te gaan:

http://myalbum.com/album/LL7AHG9wdhZ0

 

V&V turnbattle 04-06-2016

Wat een geweldige dag was het gister! Alle vrijwilligers en bestuur waren al om 9:00uur in de zaal om nog de laatste dingen klaar te zetten. De toestellen waren namelijk al op vrijdag door Ijdo, Eunetta en de jongeren van de vrijdag klaar gezet.
Om half 10 kwamen de kinderen al zenuwachtig binnengelopen. In de eerste wedstrijd gingen onze allerkleinste turnster en turners aan de jury laten zien wat ze nu al kunnen. Tegelijkertijd waren de meiden tegen elkaar aan het battlen. Voordat we het wisten hadden we alle onderdelen gehad en gingen we door naar de prijsuitreiking. De blije gezichten van alle deelnemers (en ouders) maakte deze eerste wedstrijdronde extra mooi. Iedereen had zulke hoge scores gehaald dat ze allemaal met een medaille naar huis gingen!

Daarna kwamen de kinderen van de 2e wedstrijd. De meeste van hun hebben al vaker een wedstrijd geturnd, maar alsnog waren ze super zenuwachtig. Na de warming-up konden zij gaan starten met de battle. Ze waren zo geconcentreerd bezig met hun oefening en ze deden zo hun best!
Toen we alle onderdelen hebben gehad was het weer tijd voor de prijsuitreiking. Ze wisten al van tevoren tegen wie ze moesten turnen, maar wie ging er naar huis met een medaille?! Ook deze turnsters waren zo goed dat iedereen met een medaille naar huis ging!

Wij danken onze juryleden, onze lieve koffie/thee dames, de trainsters en onze geweldige assistenten!

Bekijk onze fotoalbum! Misschien ziet u uw kind in actie! De foto's zijn gemaakt door Jonathan Richard!
http://myalbum.com/album/RodzYWJFn5qM

 

2e voorwedstrijd D2 en D3

Gister vond de 2e voorwedstrijd voor de meiden uit de D2 en D3 plaats. De instap en jeugd1 meiden gaven s´ochtends om 9uur het startsein. Raisa en Noor turnden een goede wedstrijd. Beide lieten vooral een erg mooie sprong en brug oefening zien. Raisa turnde zelfs zo goed dat ze met een 5e plaats maar 1 plekje van het podium verwijderd was. Tegelijkertijd turnde Ashmeeta en Tamia. Ashmeeta begon met een super goede sprong, brug en vloer maar ging helaas de fout in op balk waardoor ze met een 6e plaats naast het podium eindigde. Tamia turnde een top wedstrijd met vooral een prachtige balkoefening. Haar oefeningen werden zo goed beoordeeld dat ze met meer dan een punt verschil de gouden medaille in ontvangst mocht nemen.
In de 2e wedstrijd kwamen de allerjongste meiden in actie. Lisanne deed mee in de pre instap D2 wedstrijd. Voor het eerst in zo´n grote zaal en dan ook nog eens als enigste van je vereniging, dat is best spannend! Lisanne heeft een prima wedstrijd geturnd. In een sterk en groot deelnemersveld wist zij door heel netjes en geconcentreerd te werken een mooie 13e plaats te behalen.
Als laatst waren de pupil2 meiden Dounia, Dilek en Kimberly aan de beurt. Sprong en brug gingen bij alle drie de meiden goed. Balk ging bij Dilek en Kimberly iets minder vlekkeloos. Dounia knalde er wel een goede goede oefening uit zonder val! Als laatst naar vloer. Hier kon door alle meiden nog wel iets netter gewerkt worden maar ondanks dat hebben ze alle drie een goede wedstrijd geturnd!

 

2e voorwedstrijd D2 en D3

 

 

 Grote club actie

Gister hebben Giuseppe en mevr. Slot de cheque van de grote club actie opgehaald. In totaal hebben onze kinderen maar liefst €933,- opgehaald! Alle kinderen die voor onze club hebben gelopen bedankt!!
Onze top 3 lopers zijn:
op nummer 1: Ayla Luiten met 73 loten
op nummer 2: Emma Groen met 43 loten
op nummer 3: Hanna van Duivenvoorde met 35 loten
Meiden bedankt voor jullie inzet en veel plezier met jullie prijs vanuit de vereniging!

cheque mevr slot gca
40e Bronzenbalk wedstrijd was weer een succes!

Vaardig & Vlug Zuid organisseerde voor de 40e keer de bronzenbalk wedstrijd! Deze wedstrijden zijn altijd super gezellig en verlopen altijd soepeltjes.
Wij waren ook dit jaar weer van de partij en met succes, want Olguine is 1e plek geeindigd, Sil 3e, Ayla 3e en Merel 2e!
Van onze pupillen 2 niveau D4 is Esmee 6e, Jasmijn 10e, Hanna 11e en Angeline 17e. Er deden totaal 24 kinderen mee aan deze categorie.
Bij de instappers niveau D4 is Arisha 10e geworden, Mara 17e en Iva 29e van de 45 deelnemende kinderen.
Melinda deed mee in de categorie pe instap niveau D4 en is 23e geeindigd van de 45 deelnemers.
Bij de pupillen 1 niveau D4 deden 37 kinderen mee en is Robyn 23e geeindigd en Thirza 29e.
Onze jeugddeelnemers niveau D4 hebben ook hoog gescoord, daar deden 32 kinderen aan mee en is Sil 3e geeindigd, Sara 7e en Christy 10e.
Bij de junioren niveau D3 is Merel 2e geeindigd en Ayla 3e.

Bronzenbalk wedstrijd 2015


http://myalbum.com/album/RodzYWJFn5qM


Vlug en Vaardig Osdorp